Українські телеканали остаточно зникли у Сімферополі та Ялті

Понеділок, 10 березня 2014, 14:21

У Сімферополі відключено цифрове ефірне мовлення українських телеканалів.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", на частотах українських телеканалів транслюються загальноросійські телеканали: "Перший", "НТВ", "РТР-Планета", а також багато розважальних російських телеканалів (СТС, ТНТ, РенТВ, ТБ-3).

Також з'явилися кілька телеканалів Республіки Татарстан (РФ).

Водночас місцеві жителі з Ялти повідомляють, що в кабельній мережі "Ялта ТВ" також відключили всі українські канали. Замість них транслюється російське телебачення.

Окрім того найбільший кабельний провайдер - компанія "Воля" - заявила: на вимогу в.о. голови Севастопольської міської адміністрації, у Севастополі відключено 12 українських телеканалів.

"9 березня філія компанії "Воля" отримала вимогу від в.о. голови Севастопольської міської адміністрації про негайне переривання відкритої трансляції в кабельних мережах таких телевізійних каналів "1+1", "Перший Національний", "СТБ", "Рада", "Business", "ICTV", "ЧП Інфо", "ЧТРК Чорноморка", "112 Україна", "5 канал", "UBR", "Інтер". 9 березня з 21:00 ми були змушені перервати ретрансляцію перерахованих телеканалів в аналогових мережах Севастополя. Сподіваємося на розуміння", - повідомляють у компанії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News