Керівника державної ТРК "Крим" звільнили

Вівторок, 11 березня 2014, 18:54

Держкомтелерадіо звільнило з посад генерального директора ДТРК "Крим" Степана  Гулеватого та генерального директора Севастопольської регіональної державної ТРК Сергія Норманського.

Про повідомляється на сайті відомства.

"Причиною звільнення та дострокового розірвання контрактів стало грубе порушення керівниками ТРК вимог Закону України "Про телебачення і радіомовлення", статутів державних телерадіомовних компаній, невиконання державного замовлення", - йдеться у повідомленні.

Обов’язки керівника ДТРК "Крим" покладено буде виконувати заступник генеральний директора Ігоря Кульчика, а Севастопольської РДТРК – на заступника генерального директора з техніки Олександра Слободенюка.

Як повідомлялося, зараз в Севастополі відключено всі основні українські телевізійні канали, на яких виходять новини.

Серед тих, хто ще транслюють свої програми - ТРК "Україна", телеканал новин "24", "Новий канал", "Тоніс", К-1, НТН.

Раніше стало відомо, що 9 березня в Криму було повністю відключено аналогове мовлення всіх українських телеканалів. На частотах деяких з них ведеться з'явилися російські телеканали.

У суботу журналіст Осман Пашаєв повідомив, що державну телерадіокомпанію "Крим" захопили.

"ТРК Крим захоплили бандити. У мене посвідчення співробітника, видане в 1998-му. Легальне. На територію не пропускають. Гендиректор Гулеватий не відповідає. Кажуть, всім рулить Аксьонов через московських", - розповів він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...