Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дії Путіна схвалили "Бурановские бабушки" і Валерія

Середа, 12 березня 2014, 13:06

Під листом на підтримку позиції президента РФ Володимира Путіна по Україні і Криму залишили свої підписи 150 російських діячів культури.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"За ніч у міністерство прийшло близько 300 листів, у тому числі 64 - від діячів культури, решта - від журналістів", - заявили в прес -службі відомства.

Напередодні на офіційному сайті Мінкультури було опубліковано лист діячів культури, де висловлювалася згода з позицією президента РФ по Україні.

Серед тих, хто підписав лист, народні артисти СРСР Олег Табаков, Олексій Баталов, Володимир Співаков, народні артисти Росії Денис Мацуєв, Геннадій Хазанов, Михайло Пореченков, Лев Лещенко, генеральний директор кіноконцерну "Мосфільм" Карен Шахназаров та інші.

У середу листи на підтримку позиції Путіна прислали співачка Валерія, продюсер Йосип Пригожин, актор, режисер і продюсер Ігор Угольников, народні артисти Росії Євген Стеблов, Борис Клюєв, Світлана Безродна, піаністка Катерина Мечетіна.

Свої підписи на підтримку листа прислав колектив "Бурановские бабушки" у повному складі, відзначає агентство.

Як відомо, в Криму триває військова агресія з боку Російської Федерації.

Також російські війська продовжують накопичуватися у східних кордонів України і в Криму. В.о. президента Олександр Турчинов заявив, що Україна не буде намагатися силою зупинити російську окупацію півострова, оскільки побоюється вторгнення через сухопутний кордон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування