Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На співробітників СБУ в Криму чиниться тиск

Середа, 12 березня 2014, 17:07

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко закликає співробітників СБУ в Криму не піддаватися на провокації та тиск самопроголошених керівників Криму.

Про це йдеться у зверненні голови СБУ, оприлюдненому в середу.

Наливайченко заявив, що "військовий злочинець, самозванець - Зима (Петро Зима, призначенець Аксьонова - ред.), буде заарештований військовою прокуратурою".

"Так само і його "хазяїн", той хто зруйнував корупцією Службу безпеки України, і зараз ховається у Севастополі. Обидва вони причетні й проходять по справі про масові вбивства мирних молодих людей в Києві", - підкреслив голова СБУ.

Голова СБУ звернувся до тих, хто не зрадив присязі.

"Жоден рапорт на звільнення, який ви написали під прицілом автомата, не є легітимним. Ми захистимо усіх, хто, незважаючи на погрози та шантаж, залишається вірним Україні та нашим громадянам", - наголосив Наливайченко.

Він запевнив, що СБУ захистить і прийме дітей, дружин співробітників з Криму.

"Ми допоможемо тим, хто захоче проходити подальшу службу в підрозділах СБУ. Уся Служба безпеки України - з вами. Житлом, роботою в СБУ та заробітною платою забезпечимо", - запевняє Наливайченко.

"Разом з країною ми переживемо ці важкі випробування і станемо міцнішими", - сказав він.

Як відомо, у вівторок в інтернеті з'явилося повідомлення, що співробітники Служби безпеки України в Криму "одностайно прийняли рішення про формування Служби безпеки Криму як окремої самостійної структури".

У прес-службі СБУ заявили, що за їхніми даними, ніяких офіцерських зборів проведено не було, "відповідно ніякого одностайного рішення, як вони заявляють, також не може бути".

За даними СБУ, співробітників кримського управління змушують писати заяви або про приєднання до самозваних спецслужб Криму або про звільнення.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", у Сімферополі з будівлі управління СБУ вже зняли табличку.

 

За даними джерел УП, в Криму дуже чекали приїзду призначеного Олександром Турчиновим ще 8 березня нового начальника. Але Олег Абсалямов в Сімферополі так і не з'явився.

Цю інформацію в прес-службі СБУ не змогли ні підтвердити, ні спростувати.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування