Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міноборони РФ заявило про навчання на кордоні із Україною

Четвер, 13 березня 2014, 10:09

Міоноборони Росії пояснило стягування військової техніки до кордонів України навчаннями Міноборони.

Росія проводить військові навчання на кордоні із Україною, імітуючи дії противника

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Росії.

У ньому сказано, що відповідно до плану бойової підготовки військові частини і підрозділи Збройних Сил РФ нарощують інтенсивність польових занять на полігонах в Ростовській, Білгородській, Тамбовській і Курській областях.

"Основна мета проведених заходів - всебічна перевірка злагодженості підрозділів з ​​подальшим виконанням навчально-бойових завдань на незнайомій місцевості і невипробуваних полігонах", - сказано в повідомленні Міноборони РФ.

Згідно з повідомленням, польові виходи підрозділів пройдуть в два етапи.

У ході першого етапу командири та особовий склад мотострілкових, артилерійських і танкових підрозділів отримають досвід при здійсненні маршів з пунктів постійної дислокації комбінованим способом: своїм ходом, залізничним та авіаційним транспортом, в призначені райони з подальшим розгортанням на незнайомій місцевості.

Будуть відпрацьовані питання взаємодії з представниками російської залізниці і завантаження техніки на залізничні платформи.

"Особлива увага при проведенні планових заходів приділятиметься прихованості пересування підрозділів і маскуванню в районах зосередження і виконання навчальних завдань", - зазначили в російському військовому відомстві.

При цьому, як наголосили в Міноборони, для проведення занять створюється складна, наближена до бойової тактична обстановка з імітацією дій умовного противника.

Польові заняття триватимуть до кінця березня.

Як відомо, раніше жителі російських прикордонних областей почали повідомляти про стягування російської військової техніки до кордону з Україною.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування