Під наглядом російських військ аксьонівці мародерствують в автобаті Бахчисарая

П'ятниця, 14 березня 2014, 10:35

Прокремлівські силовики Криму займаються  мародерством в автобаті в Бахчисарая, українські військові намагаються їм перешкодити.

Про це "Українську правду" розповів начальник штабу військової частини підполковник Сергій Гундер.

"Кримська аксьонівська самооборона займається мародерством і при цьому погрожує нам зброєю. Виправдовують це тим, що це розпорядження особисто уряду республіки Крим. Ми акції мародерства намагаємося припиняти", - заявив Гундер.

"Вони погрожували нам, починаючи з 10 березня, сьогодні поки все спокійно", - додав він.

"Але військове майно просто крадуть. Вони вже шляхом мародерства вивезли 11 одиниць військової техніки, певне майно, у тому числі обладнання зв'язку, майно продовольчої служби, паливо, н/з, продукти", - додав він.

"Представник, який  представився командиром "самооборони", вимагає, щоб я відчинив йому склади. На це він одержав категоричну відмову. Вимагає, щоб я надав йому цифри, звітність, скільки в мене цього майна, теж одержав відмову", - розповів він.

За словами Гундера, крім того, цей "командир" намагається очорнити українських військових, "поливає брудом перед російськими військовослужбовцями".

"Він намагається зіштовхнути нас лобами з російськими військовослужбовцями, які також перебувають у частині", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...