Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аксьонов заявив про явку на "референдумі" більше 70%

Неділя, 16 березня 2014, 17:52

Явка на "референдум" про статус Крима перевищила 70%.

Про це у своєму Twitter'i заявив самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов.

"Зараз вже можно точно говорити про явку більше 70%", - заявив він.

Також Аксьонов зазначив: попередні результати "волевиявлення" будуть проголошені 16 березня зі сцени на площі Леніна у Сімферополі орієнтовно о 20:30.

За його словами, очікується також, що близько 22:30 будуть проголошені  попередні підсумки голосування в цілому по Криму.

Разом з тим у виборчкомі Севастополя заявляють, що станом на 18:00 явка на "референдумі" сягнула 83,5%, пише Інтерфакс-Україна.

У свою чергу активісти, які відслідковували ситуацію під час голосування у Криму, зазначають: у Саках та Євпаторії під час їх перебування на дільницях кількість людей була дуже незначною, при цьому голови комісій на дільницях заявляють про явку більше 60%.

При цьому до списків голосуючих у день референдуму вноситься від кількох десятків до кількох сотень виборців.

Раніше стало відомо, що агентство "Кримінформ" оприлюднить результати єдиного проведеного в Криму екзит-полу о 20:00 - відразу після завершення голосування на так званому референдумі про статус Криму.

За інформацією в.о. голови міськадміністрації Севастополя Дмитра Бєліка, попередні підсумки "референдуму" у Севастополі будуть оголошені в 22:30 за місцевим часом в центрі міста, на концерті.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування