Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держдума вже готова чимшвидше прийняти Крим в "лоно" РФ

Понеділок, 17 березня 2014, 06:34
У Держдумі стверджують, що російські депутати приймуть рішення про входження Криму до складу Росії в найкоротші терміни.

Про це повідомляє Эхо Москвы.

"Підсумки минулого в Криму референдуму ясно показали, що жителі Криму бачать своє майбутнє тільки в складі Росії. Люди проголосували за возз'єднання народу, який завжди жив разом", - заявив журналістам у понеділок віце-спікер Держдуми, секретар Генради "Єдиної Росії" Сергій Неверов.

Представник керівництва правлячої партії підкреслив, що всі необхідні законодавчі рішення будуть прийняті в найкоротші терміни.

"Те, скільки людей прийшли на дільниці і проголосували за входження Криму до складу Росії, говорить саме за себе. Це відповідь усім тим, хто в ці дні намагався перешкодити жителям Криму самим визначати свою долю, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей", - заявив Неверов.

Російський політики вже бачить спільне з Кримом майбутнє "в країні, де дотримуються законів, де захищені права і свободи громадян, де є сильний лідер, принципова позиція якого дозволила відновити історичну справедливість".

Згідно з даними підрахунку голосів на 75% виборчих дільниць в Криму, 95,7% учасників "референдуму" нібито підтримали входження республіки до складу Російської федерації. Остаточні результати повинні бути оголошені через кілька годин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування