Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДЕРЖДУМА РФ УЖЕ "ПРИЄДНАЛА" КРИМ ДО РОСІЇ

Вівторок, 18 березня 2014, 08:31

Державна Дума Російської Федерації підтримала приєднання Криму до Росії.  

"Держдума проголосувала за приєднання Криму, залишилася Рада Федерації", - пише журналіст Павло Шеремет у Твіттері.

"Москва йде по найкрутішому варіанту – жодної дипломатії та маскування", - вважає він.

 

Держдума у вівторок прийняла заяву "Про ситуацію в Республіці Крим", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Документ ініціював спікер Держдуми Сергій Наришкін, а також лідери всіх чотирьох парламентських фракцій - Володимир Васильєв ("Единая Россия"), Володимир Жириновський (ЛДПР), Геннадій Зюганов (КПРФ) і Сергій Миронов ("Справедливая Россия").

"Державна Дума Федеральних Зборів РФ вітає вільне волевиявлення народу Криму на референдумі 16 березня 2014 року про входження Республіки Крим і міста Севастополя до складу Російської Федерації", - говориться в заяві.

"Депутати Державної Думи висловлюють упевненість у тому, що органи державної влади й керівництва Республіки Крим будуть підтримувати на її території мир, міжнаціональну й міжконфесійну згоду і мовне різноманіття, яке склалося на даній території", - додається в ньому.

Держдума зобов'язується своїми рішеннями й діями "сприяти соціально-економічному розвитку Криму й стабільності на його території в перехідний період".

Крім того, депутати обіцяють "сприяти забезпеченню безпеки всіх осіб, що перебувають на території Республіки Крим, незалежно від громадянства, національності, мовної та релігійної приналежності, дотриманню їхніх законних прав і свобод".

Депутати - представники всіх парламентських фракцій прийшли у вівторок на пленарне засідання Держдуми з георгіївськими стрічками на грудях.

Вони пояснюють це історичною подією - визнанням Росією незалежності Криму й "майбутнім вступом Республіки Крим до складу Росії".

Як відомо, о 15 годині (13.00 за київським часом), обидві палати Федеральних Зборів зберуться в Георгієвській залі Кремля, щоб почути виступ президента РФ у зв'язку з прийняттям Криму й Севастополя до складу Російської Федерації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...