Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали у Херсоні хочуть протягнути кримський сценарій - мер

Четвер, 20 березня 2014, 09:41

В. о. міського голови Херсона Володимир Миколаєнко звинуватив регіоналів у міськраді в намаганні провести у місті "референдум" про приєднання до Росії.

Про це він розповів на зустрічі журналістам.

Миколаєнко розповів, що після втечі Януковича, місцеві регіонали починають втрачати підтримку громади і корупційні схеми.

"Наразі їхнє бажання повернути себе до влади пов'язані з розгортанням на півдні таких сепаратистських рухів. Колишня влада бачить, що громада Херсона їх не підтримує, тому вона орієнтуються виключно на кримський сценарій", - заявив мер.

Він заявляє, що місцеві регіонали думають, що "якщо вони допоможуть пану Путіну захопити Херсон і Херсонщину, то їх на знак подяки залишать при владі".

Миколаєнко розповів, що у нього є інформація про розмови із регіоналами, яких переконують у тому, що Херсон скоро перейде під орбіту Кремля і їм обіцяють повернення влади.

Він повідомив, що до нього зателефонували і сказали, що у них є інформація про можливе винесення питання "референдуму" на сесію міськраді.

Миколаєнко запевнив, що у Херсоні жодна людина при здоровому глузді такого питання не винесе.

"Але хочу запевнити, що такого сценарію у Херсоні не буде. Ми не дамо створити передумов для подальшого розколу країни", - запевнив мер Херсона.

"Якщо якісь із депутатів Партії регіонів хочуть таке зробити, то вони мають чітко розуміти, що це - державна зрада", - попередив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування