Тимошенко визнала, що колишні опозиціонери ділять посади "з великими боями"

П'ятниця, 21 березня 2014, 19:53

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що не зовсім схвалює кадрові рішення колишніх опозиціонерів, які зараз прийшли до влади.

Про це вона сказала в ефірі "Шустер Live" в п'ятницю ввечері.

"Я трохи не підтримую всі наші три опозиційні команди ("Удар", "Батьківщина", "Свобода"), які зараз по квотному принципу, у великих боях з великими втратами, зараз займають ті чи інші посадові позиції", - зізналася політик.

"Мені здається, що це абсолютно непродуктивний шлях. Мені здається, що треба було б якраз зараз, коли є така можливість, залучити технічних, висококласних фахівців, які можуть сьогодні дати високий рівень і якість роботи", - вважає Тимошенко.

"Але ми всі розуміємо, що все відбувалося дуже стрімко…Зрозуміло, що єдність, взаєморозуміння і повага між трьома опозиційними силами – це цінність, її не можна руйнувати. І вони між собою домовляються і роблять якісь призначення", - сказала вона.

"Хотілось би краще, без сумніву, але зараз… Коли горить хата, одночасно дефолт, одночасно війна (…) то мені здається зараз краще підтримати всіх, хто взяв на себе відповідальність", - вважає Тимошенко.

Вона також зазначила, що "далека від того, щоб давати високі оцінки", але підкреслила, що нинішній владі зараз "важко".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування