Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пояснила, чому Криму досі не вимкнули світло

П'ятниця, 21 березня 2014, 21:48

За приєднання Криму до Росії на так званому "референдумі" проголосувало 34% людей.

Про це заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко, посилаючись на дані лідерів кримськотатарського народу, з якими вона зустрічалася у п'ятницю.

"За даними лідерів кримськотатарського народу, за приєднання до Росії проголосували 34 з невеличким відсотка кримчан. І це дуже схоже на правду", - сказала вона в ефірі програми "Шустер Live".

"Україна не визнає жодних анексій, ми вважали і вважаємо Крим територією України", - нагадала Тимошенко, зазначивши недоцільність закликів про перекриття води, газу, електроенергії тощо для кримчан.

"Ми не можемо бути агресорами по типу Путіна по відношення до своїх власних громадян України. Кожен кримчанин – це наш громадянин, і тому ми мусимо демонструвати їм підтримку в усіх  його виглядах", - пояснила політик.

Як відомо, невизнана влада Криму заявила, що майже 97% учасників псевдореферендуму, проведеного 16 березня, підтримали входження республіки до складу Російської Федерації.

17 березня 2014 року Верховна Рада АРК прийняла постанову "Про незалежність Криму". Документ проголошує Крим незалежною суверенною державою - Республікою Крим, у якій місто Севастополь має особливий статус.

Також ВР Криму попросила Росію "прийняти Республіку Крим до складу Російської Федерації як нового суб'єкта Російської Федерації зі статусом республіки".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: