Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тенюха спростували російську дезу про кримінальні справи проти своїх військових

Субота, 22 березня 2014, 08:51

Провокаційні заяви та повідомлення, які поширюються у Криму та підготовлені російськими спецслужбами про кримінальні справи за держзраду проти українських військових не мають нічого спільного з реальністю та є безумовною дезінформацією

Про це йдеться у заяві Міноборони України.

"Останнім часом у Криму активно поширюється підготовлена російськими спецслужбами дезінформація про те, що нібито підрозділи Збройних Сил України після виведення з півострова "на материк" будуть негайно розформовані, а проти кожного українського військовослужбовця українською прокуратурою вже порушено кримінальну справу за державну зраду", - йдеться у повідомленні.

Міністерство оборони України заявляє, що подібні провокаційні заяви та повідомлення не мають нічого спільного з реальністю та є безумовною дезінформацією.

"Військовослужбовці Збройних Сил України, які проходять службу в Криму, є справжніми героями для кожного українця", - підкреслюють у Міноборони.

Також у відомстві зазначили, що "на найвищому рівні розглядається питання щодо надання кожному з них статусу "учасника бойових дій", забезпечення інших гарантій та соціальних пільг за виявлені витримку та мужність".

"Жоден з військовослужбовців у Криму – патріотів своєї держави, які не зрадили військовій присязі на вірність українському народові, не буде залишений", - підкреслюється у заяві. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: