Прикордонники затримали 7 військових ЧФ РФ після "курсів виживання"

Неділя, 23 березня 2014, 10:23

Прикордонники Донецького загону у пункті пропуску для залізничного сполучення "Іловайськ" затримали cімох російських військовослужбовців, усім заборонений в’їзд на територію України терміном на 3 роки.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Під час здійснення комплексу перевірочних заходів та співбесід на потязі №142 сполученням "Єкатеринбург – Сімферополь" офіцери ВПС "Іловайськ" спільно зі співробітником СБУ в Донецькій області виявили в різних купе сімох громадян РФ, які вказували різну мету поїздки на територію України.

В ході контролю  було встановлено, що всі вони є військовослужбовцями Чорноморського флоту РФ, але намагались приховати цей факт з метою безперешкодного проїзду територією України.

"Російські військові сховали свою форму одягу й речові мішки у згорнутих матрацах і під постільною білизною та ковдрами. Вік затриманих осіб – 20 – 21 рік", - зазначили у ДПСУ.

Усі затримані -  військовослужбовці за контрактом 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ і поверталися до місця дислокації в/ч 13140 у Севастополі з м.Волжський (РФ), де проходили курси інтенсивної та загальновійськової підготовки з курсом виживання.

"З огляду на надання російськими військовими неправдивих відомостей про мету поїздки прийнято рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави терміном на 3 роки",- заявили у Держприкордонслужбі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News