Луценко: "ні" дерибану влади, "так" - плану євроремонту

Неділя, 23 березня 2014, 13:40

Недопустимо ділити владу трьом партіям у парламенті по своїм партійним квотам, особливо у силовому блоці і у військовий час.

Про це зі сцени Майдану під час Віче заявив екс-глава МВС Юрій Луценко, коментуючи питання чому зараз від влади не чути у кримському питанні зрозумілих рішень і новими призначеннями у владі незадоволені практично усі жителі України.

"Призначення на посади у держвладу по партійним квотам є безглуздим, а в силовому блоці – неприпустимо, тим більше у військовий час", - заявив Луценко.

"Хочу щоб влада почула Майдан – припиняйте партійні ігрища, призначайте на посаду професіоналів і патріотів", - закликав він.

За його словами, припинити ці "партійні ігрища" можна 25 травня, коли "кожен має прийняти рішення за що він голосує, а не за кого".

На його думку, у дебатах "як голосувати" не повинно звучати жодних прізвищ.

"Ми потребуємо не прізвищ, а плану для реформ, команду для реформ та "євроремонту", - зазначив Луценко.

"Ми всі за чесний суд, міцне самоврядування, нови соціальні стандарти, припинення корупції та кумівства – а як ти це зробиш і з ким – Порошенко, Тимошенко, Кличко, Тягнибок – інше питання", - додав Луценко.

Разом з тим, за словами Луценка, сьогодні знову, попри призначення досить "майданівських" призначень чиновників знову "вилазять роги Партії регіонів і комуністів".

"Знову Хомутинніки, інші діячі дерибану вилазять на поверхню. Хочу від імені Майдану сказати – припиняйте цю ганьбу! Влада має чути Майдан, бо ми найняли вас, а не просто відправили у владу", - заявив Луценко. Майдан підтримав його скандування "Ганьба! Ганьба!".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування