Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму захопили вже третього командира

Неділя, 23 березня 2014, 16:02

23 березня в Криму окупантами був незаконно затриманий командир військової частини А4398 (м. Севастополь) капітан 2 рангу Дем'яненко.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Факт затримання зафіксований. Особи, які здійснювали захоплення українського офіцера, і їх приналежність, встановлені", - пише він.

За інформацією Тимчука, командування структур Міноборони, у складі яких знаходиться військова частина А4398, вимагає негайно звільнити капітана.

Як повідомили групі "Інформаційний Опір" в управлінні даних структур, у разі невиконання цієї вимоги буде застосований весь комплекс заходів зі звільнення даного офіцера та звільнення інших військовослужбовців ЗСУ, які викрадені російськими військовослужбовцями і незаконними збройними формуваннями АРК.

Командування даних структур Міноборони також висловило здивування з приводу виконання заяв вищого керівництва Російської Федерації.

У першу чергу, це стосується заяв президента Путіна і міністра оборони Шойгу, щодо якихось "гарантій безпеки особовому складу Збройних Сил України та членам їх сімей в Автономній республіці Крим, оскільки ці обіцянки в реальності виявляються брехнею", - сказано в повідомленні.

Як відомо, у неділю у Криму було викрадено заступника командувача Військово-морських сил ЗС України з берегової оборони - начальник управління військ берегової оборони генерал-майор Ігор Воронченко.

Напередодні після штурму української в/ч у Бельбеку зник її командир, полковник Юлій Мамчур. Пізніше стало відомо, що вінзаарештований і перебуває у комендатурі Севастополя

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування