Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КМДА кажуть, що відновлювати центр Києва допоможуть Жеваго і Порошенко

Середа, 26 березня 2014, 12:33

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко стверджує, що кілька бізнесменів готові частково профінансувати відновлення центру Києва.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це він розповів журналістам в кулуарах Верховної Ради в середу.

"Ми маємо в бюджеті Києві зарезервованих приблизно 20 млн грн на покриття цих проблем, які виникли. Але є і пропозиції комерційних структур, зокрема щодо капітального ремонту доріг, тротуарів тощо", - зазначив Бондаренко

"Костянтин Жеваго (бізнесмен, народний депутат, позафракційний - ред.) підтвердив, що буде забезпечувати якусь кількість обладнання для доріг. Також Петро Порошенко (бізнесмен, позафракційний народний депутат - ред.), і деякі інші люди (висловили готовність допомогти - ред.)", - пояснив голова КМДА.

При цьому Бондаренко запевнив, що київська влада не прийме допомогу бізнесменів, якщо ті будуть висувати якісь умови.

Такеж він нагадав, що відновлювальні роботи не будуть проводити до 40 днів по загиблим активістам.

Як відомо, Порошенко в січні зі сцени Майдану пообіцяв, що після завершення протистояння на вулиці Грушевського вид допротестного Києва там буде відновлений.

"Я обіцяю, що після нашої перемоги за одну добу відновити бруківку на Грушевського і відремонтувати стадіон "Динамо", який нібито вважається зруйнованим", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування