"Регіонали" обиратимуть між Тігіпком і Добкіним

Середа, 26 березня 2014, 12:47

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Володимир Рибак прогнозує, що партія підтримає екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна чи регіонала Сергія Тігіпка на пост президента.

Про це він сказав журналістам, передають Українські новини.

За словами Рибака, Добкін і Тігіпко не погоджували своє висування в президенти з партією, проте, їхні кандидатури будуть обговорюватися на засіданні політради ПР 28 березня.

Разом з тим він зазначив, що, відповідно до внутрішньопартійного праймеріз, найбільший рейтинг серед потенційних кандидатів у президенти був у Тігіпка.

"У Тігіпка серед членів партії найбільший рейтинг, у межах 7-8%. З'їзд готувався до того, щоб висунути кандидатуру, а тепер може розглядати питання про підтримку тої або іншої кандидатури", - сказав він.

Водночас Рибак не виключив, що делегати можуть запропонувати й ще якісь кандидатури, які можуть бути висунуті від партії, однак повідомив, що керівництво ПР інших кандидатур не розглядало.

Як повідомлялося, 25 березня Тігіпко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації його кандидатом у президенти як самовисуванця.

Голова фракції ПР Раді Олександр Єфремов заявляє, що рішення Тігіпка балотуватися в президенти не було погоджено з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...