"Правий сектор" звільнив дачу Медведчука на Закарпатті

Четвер, 27 березня 2014, 09:17

"Правий сектор" зняв з-під охорони майновий комплекс "Ведмежа діброва", що розташований у селі Жденієво Воловецкого району Закарпатської області.

Про це повідомив керівник організації в області Олександр Сачко, передає "Укрінформ".

"Майновий комплекс "Ведмежа діброва" у селі Жденієво, що належить лідеру громадської організації "Український вибір" Віктору Медведчуку, знятий з-під охорони "Правого сектора" та переданий відповідній комісії у повному обсязі та без зауважень", - розповів Сачко.

За його словами, за час спільної охорони об’єкта представниками "Правого сектора", 27-ї сотні "Самооборони Майдану" та співробітниками Державної служби охорони жодних випадків вивезення матеріальних цінностей та будь-яких інших правопорушень не було. Об’єкт був відкритий для вільного доступу громадян.

Сачко також зазначив, що жодного випадку протистояння "Правого сектора" з правоохоронними органами та застосування зброї не було.

"Подібні заяви є повною нісенітницею. Розцінювати їх слід як провокацію, спрямовану на дискредитацію "Правого сектора", - наголосив він.

Як повідомлялося, 23 березня "Правий сектор" узяв під свою охорону у Закарпатській області дачу проросійського політика, кума президента Росії Віктора Медведчука, який очолює проект "Український вибір".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування