Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФМС РФ: Термін видачі російських паспортів у Криму не обмежений трьома місяцями

П'ятниця, 28 березня 2014, 10:00

Робота з оформлення та видачі російських паспортів в Криму триватиме і після закінчення трьох місяців.

Про це заявив заступник керівника Федеральної міграційної служби РФ Анатолій Фоменко, повідомляє прес-служба самопроголошеної Державної ради Криму.

"Робота з оформлення та видачі російських паспортів в Республіці Крим не обмежиться трьома місяцями. За цей період ФМС оформить паспорти для переважної більшості жителів Криму", - запевнив він.

Після цього робота по паспортизації населення Республіки Крим та Севастополя буде вестися "в звичайному для території Російської Федерації режимі".

Раніше Федеральна міграційна служба (ФМС) Росії заявила, що, згідно із законодавством РФ, вони зобов'язана у тримісячний термін оформити паспорти громадян РФ жителям Криму.

У четвер, 27 березня, в ФМС заявили, що жителі Криму, які не мають кримської реєстрації станом на 18 березня, вважаються "іноземними громадянами" і повинні до 19 квітня покинути півострів. Потім вони нібито зможуть в'їхати в Крим і на "законних підставах оформити посвідку на проживання".

У понеділок, 24 березня, повідомлялося, що російські паспорти в Криму отримали вже понад 2,5 тисяч осіб. Тих, хто не бажає приймати громадянство РФ, зобов'яжуть оформити посвідку на проживання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування