Звернення від імені Януковича: Преса України наносить непоправну втрату

П'ятниця, 28 березня 2014, 12:06

Відсторонений від посади президента Віктор Янукович зібрався домагатися виконання лютневої угоди й у всьому звинувачує ЗМІ.

Про це говориться у зверненні від імені Януковича, яке передає російське агентство ИТАР-ТАСС.

"Буду домагатися законного виконання угоди від 21 лютого й докладу всіх зусиль, щоб цей організований фарс був повністю викритий, і винні в розвалі держави понесли заслужене покарання", - говориться у зверненні.

Він переконаний, що "більшість українського народу не має можливості дізнатися реальну картину життя на всій території країни, насильства, яке розростається, правової анархії, економічної катастрофи, що наближається".

"Українські ЗМІ "їдять із рук" грантодавців закордонних країн, їх професійних об'єднань, коріння яких часом було глибоко в системі влади цих держав", - сказав Янукович.

"Саме тому преса України своєю діяльністю наносить, можливо, не усвідомлюючи повноти відповідальності, непоправну втрату всім майбутнім поколінням, підіграючи зрадникам своєї Батьківщини, формуючи помилкову думку про духовні цінності, викривляючи історію народу", - заявив він.

"Нова влада" як завжди прикрилася, обдурила й використовувала цвіт нашої нації - молодь, вселивши їм неправильну інформацію! Дітям видали зброю й дали зрозуміти, що вони зараз вершителі доль і вони з гордістю можуть іти вмирати! Але за що? За те, щоб ті, хто забруднив свої руки в їхній крові, ними ж і намагався управляти? Вони украли майбутнє в наших дітей! І дуже багато потрібно буде докласти, щоб повернути суспільство в нормальне русло розвитку", - говориться в заяві від імені Януковича.

Як відомо, активний протест в Україні почався після того, як Беркут за вказівкою влади Януковича побив студентів, які проводили мирну акцію.

Крім того, за вказівкою влади близького до Януковича міністра Захарченка, Беркут стріляв у демонстрантів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News