У Севастополі жорстоко побили журналістів

П'ятниця, 7 березня 2014, 21:59

На журналістів, які були поруч з військовою частиною №2355, яку у п'ятницю ввечері штурмували російські солдати, здійснено напад.

"Журналісти жорстоко побиті, за автомобілем, в якому знаходиться (журналіст "Інтера") Олена Механік, було організоване переслідування", - повідомила журналіст Ліля Бурджурова.

За інформацією "Української правди", в авто знаходилися, окрім Механік, журналіст Андрій Цаплієнко та ще 2 оператора "Інтера".

Окрім того, за повідомленням телеканалу "Дождь", під час штурму частини постраждав російський журналіст Павло Нікулін. Він був побитий до крові, але відправився до лікаря самотужки.

Праворуч на фото - Нікулін. Який дописує під ніком @mrzff

Нікулін – кореспондент інтернет-видання "Русская планета". Останні кілька днів знаходився в Криму, звідки передавав репортажі в різні ЗМІ. 

Під час сутичок також був присутній голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

 

Станом о 00:11 Ліля Бурджурова повідомила, що Механік разом з оператором знаходиться у лікарні швидкої допомоги. "Кажуть, що з нею все в порядку", - написала вона.

Серед постраждалих журналістів - режисер 5 каналу Антон Локтіонов. У нього зламані пальці, повідомляє ведуча Тетяна Даниленко.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування