Севастополь планує приєднатися до Росії окремо від Криму

Субота, 8 березня 2014, 18:02

Севастополь та Крим увійдуть до складу Росії двома суб'єктами.

Про це на мітингу у Севастополі заявив призначений координаційною радою управління із забезпечення життєдіяльності головою міської адміністрації Дмитро Бєлік, пишуть Українські новини.

"Референдум з кримчанами у нас спільний, але після того, як ми увійдемо до складу Російської Федерації, увійдуть два суб'єкти: Крим - окремо, Севастополь - окремо. І зміни до Конституції будуть вноситися теж по двох суб'єктах", - сказав Бєлік.

Він також підкреслив, що рішенням севастопольської міської ради Севастополь окремо увійде до складу РФ.

"Але на референдум ми йдемо разом з кримчанами", - сказав Бєлік.

Як відомо, депутати севастопольської міськради на позачерговій сесії 6 березня ухвалили рішення щодо входження Севастополя до складу Росії як суб'єкта, підтримали проведення загальнокримського референдуму й взяти в ньому участь 16 березня.

Разом з тим Окружний адміністративний суд Києва призупинив дію рішень Верховної Ради Криму про призначення головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергія Аксьонова й проведення місцевого референдуму про зміну статусу й розширення повноважень Криму.

Також Окружний адмінсуд Києва призупинив дію рішення Севастопольської міськради про підтримку проведення загальнокримського референдуму 16 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News