Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військові спіймали диверсанта поблизу зенітної частини

Субота, 12 квітня 2014, 11:49

У п'ятницю поблизу розташування одного з підрозділів зенітної ракетної частини у  Чернігівській області військовослужбовці затримали диверсанта.

По це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

На телефон одного з офіцерів надійшов анонімний телефонний дзвінок з повідомленням, що поблизу розташування одного із зенітних ракетних підрозділів перебуває невідома особа, - розповіли у прес-службі.

Як з'ясувалося, особа спостерігала за розташуванням підрозділу та проводила його зйомку на мобільний телефон.

Офіцер ЗСУ разом з міліціонерами затримав цього чоловіка.

Під час проведення огляду автомобіля затриманого у ньому було виявлено малу саперну лопатку, бейсбольну биту, бінокль, мобільний телефон та зошит.

Під час перегляду мобільного телефону, виявлені супутникові зображення місцевості та інструкція по виготовленню вибухівки. В зошиті був зображений маршрут руху, - зазначили у відомстві.

"Попередньо, мету перебування біля вищевказаного підрозділу цивільна особа пояснила вивченням дислокації військових частин, які розформовані та вивільнених військових містечок", - йдеться у повідомленні.

Затриманого передано співробітникам СБУ. 

Як відомо, раніше на Херсонщині озброєна група диверсантів планувала захоплення стратегічних об’єктів, зокрема, Каховської ГЕС.

СБУ  також затримала громадянина Росії - координатора сепаратистських акцій на Луганщині, який намагався перетнути кордон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування