Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма: Сьогодні є єдиний спосіб - це Захід і США

Субота, 12 квітня 2014, 23:58

Екс -президент Леонід Кучма вважає, що федералізація розвалить Україну, а в нинішній ситуації можуть допомогти США і Захід.

Про це Кучма сказав в інтерв'ю Радіо Свобода .

"Ми бачимо сьогодні ситуацію на південному сході України, що там серйозно займаються російські структури разом з п'ятою колоною, яка є в Україні, щоб ситуацію в цих регіонах накрутити до свавілля", - сказав він.

"Це в якійсь мірі виходить, тому що за цим стоїть не тільки ідеологія і захист російськомовного населення, але й стоять великі гроші, в цьому теж сумнівів немає. Так що ми і тут запізнилися" , - сказав він

"Спосіб сьогодні єдиний - це Захід і Сполучені Штати Америки. Росія не сідає за стіл переговорів з Україною і не визнає легітимним той уряд, який сьогодні є в Україні. Українські можливості тут практично нульові" , - підкреслив Кучма.

Коментуючи ідею федералізації України, Кучма заявив:

"Я вважаю, що це така пропозиція розвалити країну. У нас є цілісний шматок матерії , ковдру, давайте ми розріжемо на шматки, а потім спробуємо її зшити. Ніколи федерація, давайте подивимося на світовий досвід, не робилася згори".

"Завжди маленькі суб'єкти об'єднувалися для захисту своїх інтересів, князівства і так далі. А щоб взяти унітарну країну поділити на шматки - це однозначно побажання Росії і потуги Росії розвалити Україну. Нехай вони сусідам своїм порадять, хто в Митному союзі", - обурився він.

"Сьогодні треба всім іти на схід і розповідати, про що ви думаєте, що збираєтеся робити. Бо там виникла така недовіра і до центральної влади, і до західної України, що переконати на словах неможливо. У багатьох людей на півдні страх, на сході страх" , - сказав він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування