У Слов'янську терористи розстрілюють людей

Неділя, 13 квітня 2014, 19:40

У Слов'янську озброєні в камуфляжі розстріляли людей в упор.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Макс Левін.

За його інформацією, до розстріляної машині під'їхали люди в масках і зі зброєю і розігнали всіх, хто зібрався поруч та заборонили знімати.

"У машині знайдено посвідчення журналіста на ім'я Андрія Мещерякова. Ще один поранений зараз у важкому стані в лікарні, в реанімації", - зазначив Левін.

Разом з тим журналіст Ілля Азар у своєму Twitter повідомив: "Прямо зараз розстріляли людину в Слов'янську, бачив як несли на носилках людину, кого, за що - незрозуміло. До розстріляної машині під'їхав "народний мер", мене прогнали. Кажуть, "Правий сектор" їздить і стріляє, але це звичайно навряд чи", - зазначив він.

"Ще одного пораненого занесли в операційну міськлікарню, очевидці розповідають про прицільному розстрілі".

Пізніше він повідомив: "Гуляли по місту, почули стрілянину. Начебто стріляла група з 15 осіб, є гільзи,  розбите скло. Хто що навіщо - неясно знову".

Як повідомляє видання Slavgorod.com.ua., під обстріл потрапив також випадковий перехожий - 21-річний молодий чоловік. Його стан медики оцінюють як тяжкий.

Розстріляна автівка у Слов"янську. Фото Іллі Азара
 
 

У свою чергу представник ВО Свобода Олександр Аронець на своїй сторінці в Facebook повідомив: "У Слов'янську просто якась "чечня".

"Свободівець Прохор Антоненко став свідком епізоду, ... як за 700 метрів від центру Слов'янська побачив наступне: з-за повороту на високій швидкості виїжджає Рено Логан, чіпляє бордюр, після чого відлітає колесо. Позаду в метрах 20 летить " жигуль", в якому сидять до зубів озброєні люди, з автоматами і пістолетами і стріляють з вікон по Логану .... Рено десь через 30 метрів зупинилася, звідти вибіг чоловік і почав тікати. Терористи почали бігти за ним. Це те, що Прохор побачив в заднє скло. Подальша доля невідома", - наголошується в повідомленні.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування