Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко пообіцяв "знищувати" банди озброєних сепарастів

Неділя, 13 квітня 2014, 20:37

У ході антитерористичної операції ВСУ будуть нейтралізувати прояви сепаратизму в містах, де "проявилися і тероризують населення озброєні спецгрупи спецслужб сусідньої країни", а якщо буде відкритий вогонь у відповідь - "будемо знищувати".

Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко в ефірі підсумкового випуску ТСН.

"Судячи з того, наскільки агресивно і підло відкривають вогонь озброєні люди у відповідь на намагання правоохоронних органів стабілізувати ситуацію, - часу не так багато".

"З сьогоднішньої ночі, завтрашнього ранку і далі щоденно будуть нарощуватися зусилля, щоб а) локалізувати ситуацію, б) пояснити місцевому населенню необхідність відійти з таких мітингів, на яких терористи ставлять навколо себе жінок і дітей", - зазначив глава СБУ.

"Там, де проявилися та тероризують населення озброєні спецгрупи спецслужб сусідньої країни – ці найбільш небезпечні точки будемо всіма силами нейтралізовувати".

"Якщо будуть відкривати вогонь – будемо знищувати. В цьому жодних сумнівів немає", - додав він.

Також Наливайченко зазначив, що це буде неможливо без розуміння місцевого населення, що "на часі – відійти від озброєних заколотників,  не брати участь і не вірити у брехню, що озброєні формування можуть покращити життя простого мешканця".

Також він зазначив, що прояви сепаратизму у містах на Сході України координують місцева влада і олігархи.

"Обрані органи влади, від Партії регіонів, беруть пряму участь. Комуністи взагалі беруть автомати… один з депутатів знімався у Луганську у захопленій  будівлі. Ми готові назвати конкретні прізвища через матеріали до Генпрокуратури", - додав він.

На питання, чи розуміє СБУ, з ким має справу на Донбасі, Наливайченко пояснив: "Безумовно, а також розуміємо усю небезпеку ситуації, яка роками готувалася та фінансувалася за гроші шахтарів, вкрадені з бюджету, з їхніх зарплат".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування