Медведєв пророкує Україні "громадянську війну" і новий "шлях"

Вівторок, 15 квітня 2014, 10:13

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв пророкує Україні громадянську війну.

"На Україні знову пролилася кров. Країна в передчутті громадянської війни. Це дуже сумно", - написав він у Facebook.

За його твердженням, "причина української трагедії в тому, що законна влада навіть не намагалася зберегти правопорядок у регіонах країни, коли там почалися захоплення адміністративних установ".

"Тому таку владу помножили на нуль. А нелегітимні правителі, навпаки, сподіваються відновити той порядок, який вони самі цинічно попрали, прийшовши до влади в результаті збройного заколоту. І наступають на свої ж граблі", - заявив Медведєв.

"Дія породила протидію. Державний злочин (переворот у Києві) – народні протести в регіонах. Ланцюгова реакція подій. Політичних і економічних", - запевняє він.

Медведєву нібито "шкода людей, які стали заручниками бездарних політиків, яких вони не обирали, і безвідповідальних радикалів, які замінили собою поліцію й армію".

"Порожнечу влади заповнив хаос. Але немає лиха без добра. Тепер багатьом людям стали зрозумілі справжні наміри осіб, які захопили владу в Києві. А отже – стало видно шлях до справедливого суспільства", - написав російський прем'єр.

"Він полягає в тому, щоб народ міг сам обирати свою долю. Виражати свою волю легальними способами. Брати участь у формуванні сучасної української держави, заснованої на рівності народів і їхніх мов. Саме самостійно. Без самозванців, націоналістів і бандитів. Без танків і БТР. І без таємних візитів директора ЦРУ", - додав Медведєв.

 

Як відомо, росіяни захопили Крим, завівши туди військову техніку й військових ще наприкінці лютого, а потім, прикрившись самозванцями у владі Криму й незаконним референдумом, "прийняли" Крим до складу РФ.

Тепер російські диверсанти, співробітники Головного розвідувального керування орудують на сході України, підігріваючи сепаратистські настрої й підкуповуючи людей.  

На 25 травня в Україні призначені вибори президента, які мають показати, яким шляхом і з якою владою хоче розвиватися Україна.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування