"Свобода" закликає до негайної мобілізації

Вівторок, 15 квітня 2014, 11:17

"Свобода" закликає до проведення нового етапу мобілізації та проведенні закритого засідання парламенту за участі представників силових відомств.

Про це заявив Олег Тягнибок з трибуни парламенту у вівторок.

"Ми наполягаємо, що ми маємо негайно провести закрите засідання парламенту і якщо немає можливості, запросити керівників силового блоку, мають прийти їхні заступники… і ми маємо вияснити ситуацію, яким чином буде проводитись антитерористична операції", - сказав Тягнибок.

"Ми не має штани просиджувати, щоб розглядати такі ніякі питання, а діяти ажд до того, щоб вставати і боротися з ворогом, - додав Тягнибок

"Нам взагалі треба негайно провести новий етап мобілізації в національну гвардію… Ми хочемо побачити конкретні дії", - сказав він.

Тягнибок наголосив, що саботаж у східних регіонах України не міг відбутися без представників органів місцевої влади. "Їх всіх треба заарештовувати і карати", - сказав він.

"Представники ПР і КПУ  треба забороняти, а тих конкретних депутатів, по яких є факти конкретної саботажної участі – Лукьянов, Царьов, Колесніченко, Єфремов, вони всі мають бути піддані покаранню згідно кримінального законодавства і навіть позбавлені українського громадянства", - додав він.

Крім того, Свобода наголошує на необхідності голосування законів про люстрацію та вільне володіння зброєю.

"Чому нам не дають можливості озброїти мирний народ, який повинен захищати себе, якщо влада не має можливості себе захистити", – додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування