Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: ПР оклигала від Майдану і готує контреволюцію

Вівторок, 15 квітня 2014, 12:55

Представники колишньої влади уже оговтались від Майдану і тепер готуються до контреволюції.

Про це в ефірі Радіо "Свобода" заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

"Вони трохи оклигали від революції і тепер почали фінансувати контреволюцію. Вони почали готуватися до реваншу", - заявила вона.

"Якщо ще три дні тому ПР не допускала риторики про федералізацію, то тепер Єфремови і Царьови на весь голос про це говорять і стають на ноги", - додала Тимошенко.

Вона також заявила про необхідність термінового створення загальнонаціонального руху опору.

"В найближчі години ми організуємо територіальні бригади самооборони. Всі, хто увійдуть в струнку систему загальнонаціонального руху опору, будуть отримувати зброю", - сказала Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" вважає, що в областях України, де зараз відбувається агресія, потрібно оголошувати надзвичайний стан.

"Це не просто агресія, не просто теракт Росії по відношенню до окремих областей України, а війна, оголошена Росією Україні, що має на меті реальне захоплення території України", - заявила вона.

"Те, що досі ми називаємо це окремими терористичними акціями і робимо антитерористичні заходи, робить нас недієздатними у цій важкій ситуації", - додала вона.

Екс-прем'єрка розповіла, що проти України та неї ведеться інформаційна війна.

"Дуже добре організована, спланована і 90% цієї атаки іде з Росії. Ми провели аналіз – це інформаційна хвиля в інтернеті і в інших ЗМІ, яка формується Російською Федерацією", - розповіла Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...