Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, про путінський "план Б"

Вівторок, 15 квітня 2014, 19:09

Росія веде проти Україну війну нового типу, яка є реалізацією "плану Б" Володимира Путіна.

Про це на прес-конференції у вівторок заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Тимошенко закликала позбавитись ілюзій та вважати дії Росії війною.

"Сьогодні треба називати речі своїми іменами. Путін веде проти України війну. Це війна нового типу, війна на проникнення і захоплення території на фоні міжнародного переговорного процесу", - заявила вона.

Тимошенко вражає, що ці переговори Росія використовує для того, щоб "ввести в оману народ України і світову спільноту".

За словами лідери "Батьківщини", у Путіна було два варіанти плану захоплення України, "які Росія готувала, як мінімум, останні чотири роки".

"План А" полягав у впровадженні російської політики через маріонеточних українських політиків, як Янукович, але цей план зірвала Революція Гідності. Сьогодні Путін застосовує "План Б". Це війна нового типу", - заявила Тимошенко. 

Юлія Тимошенко закликає світову спільноту застосувати третій етап санкцій проти Росії, якщо та не виведе з України війська.

"Я очікую, що світові лідери визнають події в Україні війною і змінять в зв'язку з цим свою стратегію і підходи до вирішення цього питання. Я сподіюся, що вони або примусять Росію вивести свої війська, або, якщо Росія не погодиться, то лідери світу застосують проти неї третій етап санкцій, а також допоможуть Україні захиститися від Росії", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування