Міліція просить не йти на мітинги в Донецьку через "радикалів"

Четвер, 17 квітня 2014, 10:41

Міліція Донецької області просить громадян не брати участі в мітингах, запланованих на 17 квітня.

Відомство зазначає, що на 17 квітня в Донецьку заплановано проведення "декількох мітингів групами донеччан з полярними поглядами".

"Враховуючи ситуацію в місті й області та у зв'язку з тим, що наразі на руках у населення є зброя і вибухонебезпечні речовини, які можуть бути застосовані, настійно закликаємо організаторів акцій відмовитися від проведення різних масових заходів, аби не піддавати небезпеці життя людей", - повідомляє МВС області.

"Наполегливо просимо громадян з метою особистої безпеки не приймати участі в анонсованих акціях. Міліція має в своєму розпорядженні інформацію, що радикально налаштовані громадяни під час проведення мітингу можуть використати автоматичну зброю проти своїх опонентів", - наголошує відомство.

Як відомо, на четвер у Донецьку й Луганську заплановані мітинги за єдину Україну, а проросійські сили теж обіцяють свою акцію в Донецьку.

Мітинг "Із молитвою, за Україну!", який скликає Комітет патріотичних сил Донбасу в четвер, із метою безпеки й задля уникнення провокацій буде проводитися в парку Перемоги о 18.00, повідомляє "ОстроВ". Раніше говорилося, що він може пройти на площі Леніна.

Донецький міський палац дитячої і юнацької творчості у зв'язку з проведенням мітингу за єдність України, вирішив скасувати всі заняття, повідомили виданню батьки вихованців. Але в самому палаці не підтвердили це.

"Ми нічого не скасовували. Ті, хто вважає, що це небезпечно, можуть просто не прийти", - сказала заступник директора з методично-масової роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування