У Горлівці зник "народний мер", його соратники оголосили "полювання"

Четвер, 17 квітня 2014, 10:53

У середу в Горлівці пропав Олександр Сапунов, якого на мітингу під стінами міськради проросійські активісти оголосили "народним мером".

Про це повідомляється в групі "Самооборона Горлівки" ВКонтакте. Як пише Gorlovka.ua цю інформацію підтвердила дружина Сапунова.

"Сьогодні близько 8 вечора зникли 3 активіста "Міського порядку", Олександр Сапунов (народний мер) Тетяна Шевченко і її чоловік Євген Шевченко, машини у дворі Сапунова відчинені, ключі в замку запалювання, всі, хто має відношення до викрадення наших активістів, відповідатимуть особисто і жорстко перед народом, усім тривога! Оголошуємо план "полювання"", - йдеться в повідомленні у соцмережі.

Представник "Міського порядку" Олексій Шевченко заявив, що вночі вони власними силами намагалися знайти "народного мера", але пошуки не увінчалися успіхом.

"Всі його мобільні телефони відключені, зараз подаємо заяву в міліцію", - сказав він.

Як відомо, 14 квітня в Горлівці сепаратисти захопили управління МВС. Захопленням керував чоловік, який представився підполковником російської армії, проте пізніше ЗМІ в ньому впізнали місцевого кримінального авторитета.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...