У Горлівці окупанти не звільнятимуть захоплену будівлю до "наказу з центра"

Субота, 19 квітня 2014, 16:48

Представники "Донецької народної республіки", які у Горлівці (Донецька обл.) захопили приміщення управління МВС, звільнять будівлю, лише коли отримають "наказ з центра" – зі Слов"янська.

Про це вони заявили під час переговорів з представниками обласного і міського управлінь міліції, йдеться у повідомленні МВС.

"Керівник загарбників заявив, що їх завдання - утримувати будівлю "до особливого розпорядження з центру", - йдеться у повідомленні.

18 квітня  полковник, начальник кримінальної міліції Герман Приступа у супроводі озброєних осіб провели всередину будівлі для бесіди із старшим групи - Ігорем Безлером. Діалог проходив  у присутності "народного начальника" Олександра Шульженка.

"На початку переговорів був зроблений акцент на тому, що міліція не може виконувати свої функції в повному обсязі через захоплене приміщення", - зазначив Приступа.

Також він зазначив, що у місті відмічено сплеск злочинності, в результаті чого страждає мирне населення: "Особи в масках з бітами заходять в магазини до приватних підприємців і вимагають матеріальні цінності "для потреб революції".

"На це Безлер повідомив, що до цих осіб його група не має ніякого відношення і готовий разом з міліцією присікати ці правопорушення, але яким чином - відповісти не зміг", - зазначив Приступа.

Також Безлер заявив, що "у будівлі знаходяться "перевірені" люди, і усіх цивільних осіб він прибрав".

"Він додав, що з центру в Слов'янську є наказ утримувати будівлю за всяку ціну, тому розраховує на відповідну допомогу, а у самої групи досить сил і засобів, щоб обороняти будівлю надалі, тому добровільно здаватися вони не мають наміру", - додав Приступа.

За словами Безлера, сепаратисти "можуть піти на поступки, якщо їм нададуть для дислокації будівлю міського відділу СБУ".

Переговори із загарбниками жодних результатів не дали.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування