Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці готуються створити "федерацію народних республік"

Понеділок, 21 квітня 2014, 14:13

На мітингу на підтримку проведення референдуму та федералізації в Горлівці на площі Леніна сепаратисти озвучили свої плани.

Про це свідчить записане відео, яке розміщене на сайті 06242 .

Чоловік, який назвав себе Артем Ольхін, "уповноважений Донецької народною республікою проводити роботу з підготовки референдуму", озвучив інформацію про те, яким шляхом збирається надалі йти ця "республіка".

Виступаючий розповів, що сепаратисти збираються укласти союзні договори про створення федерації народних республік, а саме: Донецької, Харківської, Луганської та Одеської.

"Тому що на даний момент вони всі існують вже. У Луганську над цим йде робота, принаймні. Бо інакше ми дійсно потрапляємо під термін "сепаратисти", - сказав він.

Наступного тижня, за словами мітингувальника, має відбутися підписання договору між Харківської та Донецької народними республіками.

В рамках цього договору, сказав він, будуть узгоджені загальні питання для референдуму.

"Для того, щоб було видно, що це загальна конструктивна робота. На базі цих ось республік, створених і які уклали договір про співпрацю, буде заявлено, що створюється федерація народних республік, яка в даний момент не виходить зі складу України, тобто не займається сепаратистськими діями", - запевнив чоловік.

Однак, за його словами, якщо Україна не визнає таку "федерацію", то "ми їм тоді говоримо" Хлопці, до побачення". Тому, що ми будемо мати на це право, але це останній крок з нашого боку", - сказав Ольхін.


Video streaming by Ustream

Джерело відео - 5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування