Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові обрали "народного губернатора"

Понеділок, 21 квітня 2014, 17:09

На проросійському мітингу у Харкові шляхом піднімання рук був обраний, як заявлено з трибуни, "народний губернатор".

Ним виявився представлений тут же учасникам мітингу харківський підприємець, більш відомий як блогер, Володимир Варшавський.

Голосування відбулося під кінець мітингу, коли на площі від колишніх більш як півтисячі мітингуючих залишилася половина, - передає Укрінформ.

Організатори мітингу - громадський рух "Юго-Восток" і "Боротьба" - офіційно зняли питання про обрання народного губернатора через відсутність узгодженої кандидатури.

Варшавський з трибуни мітингу заявив, що почекає, доки діючий голова Харківської ОДА Ігор Балута складе свої повноваження.

Антимайданівці Харківщини "обрали губернатора"

У свою чергу, мітингувальники дали наказ йому відправитися в Росію до Віктора Януковича, щоб він "завізував його посаду".

Після голосування антимайданівці прийняли звернення до мера Харкова Геннадія Кернеса з вимогою підтримки референдуму з федералізації, виділення приміщення з оргтехнікою для діяльності оргкомітету референдуму і скасування заборони на мітинги у центрі Харкова.

В той же час місцеве видання Объектив повідомило, цього "представника влади" у натовпі не знають. Від активістів було чутно: "Хто він? Звідки? Що він пропонує?".

Наразі "губернатор" набирає собі команду, в першу чергу шукає юристів та правозахисників.


Video streaming by Ustream

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування