Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народний губернатор" Луганщини планує створити свою армію

Понеділок, 21 квітня 2014, 19:25

"Народний губернатор" Луганщини Валерій Болотов планує створити армію Луганської області, куди увійдуть вже існуючі загони, а також жителі Луганської області.

Про це Болотов заявив в ході прес-конференції, передає видання 0642.

"Народ Луганщини довірив мені цей високий пост - тимчасово виконуючий обов'язки народного губернатора. Я намагатимусь виправдати довіру народу", - сказав лідер сепаратистів.

Він повідомив, що перш за все буде збирати команду професіоналів, яка "налагодить роботу області".

Також буде створено народну раду Луганщини.

"Це будуть представники від усіх міст області. Все буде демократично, з народом і для народу", - наголосив "народний мер".

Болотов повідомив, що у планах - перепідпорядкування всіх силових структур області, зокрема, судів і МВС.

За його словами, це здійснюватиметься тільки законним шляхом.

Болотов відзначив також, що зараз делегати народного віче обговорюють можливі шляхи федералізації Луганської області. Він упевнений, що "луганська народна влада" буде діяти спільно з іншими південно-східними областями.

Як відомо, у неділю у Луганську "народним губернатором" проголосили командира так званої армії південного сходу Валерія Болотова. У "народному сході" брали участь представники різних населених пунктів області. Пресу на це засідання не допустили. Про обрання "народним губернатором" представникам ЗМІ повідомив сам Болотов.

Між тим, ГПУ наголосила, що взяла під контроль сепаратистські мітинги у Луганську. Генпрокуратура нагадала організаторам "провокаційних збіговиськ" про подальші суворі наслідки подібних антидержавних кроків. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування