На Донеччині біля захопленої міськради провели мітинг "за єдність"

Понеділок, 21 квітня 2014, 23:06

У Харцизьку (Донецька обл.) на площі перед Палацом культури, недалеко від захопленої сепаратистами будівлі міськради, пройшов мітинг за єдність України.

Участь у мітингу взяли близько 400 осіб, за їх словами, вони прийшли на площу з прапорами України висловити свою позицію і підтримку єдності країни, пише УНІАН.

"Ми прийшли без жодних політичних гасел, від молоді до пенсіонерів, і багато виступали і говорили, що нас дістала ця бандитська зграя, яка сьогодні ходить і командує усіма, дістало те, що можна сьогодні бути побитим за українську символіку", - заявили учасники мітингу.

Учасники мітингу заявили, що "ніякої Росії нам не треба, ми будемо тут жити, в Україні". Також мітингувальники пов'язали на одяг у вигляді бантиків жовто- блакитні стрічки, розтягнули великий прапор України і випустили в небо жовті та блакитні повітряні кульки.

"Навіть ті, хто повз мітинг проходив, зупинялися і кричали "Слава Україні!". Було багато людей з дітьми, люди раділи, сказали, що ще прийдуть на такий мітинг", - розповіли учасники акції.

Фото "Новости Донбасса"
 
 
 

Джерело відео - 5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування