ГПУ взялася за земельні махінації Арбузова

Середа, 23 квітня 2014, 14:19

Генеральна прокуратура України просить суд відібрати у колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова земельну ділянку під Києвом.

Про це повідомив начальник головного управління представництва в суді захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень Олег Кучер, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, в межах Дмитрівського сільради ділянку площею 18 гектарів був виділений "одному з керівників Кабінету міністрів". Крім того, на підставну особу оформили ще 30 гектарів.

"Ділянка в лісі обнесений високим бетонним парканом. Дозвільних документів на будівництво та освоєння земельної ділянки немає. Він переданий з порушеннями", - розповів Кучер, зазначивши, що прокуратура пред'явила позов щодо повернення цієї земельної ділянки в державний лісовий фонд.

Уточнюючи на прохання журналістів, кому саме із керівників Кабміну було виділено земельну ділянку, Кучер сказав, що мова йде про колишнього першого віце-прем'єра Арбузова.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Київської області пред'явила 2 позови до Вишгородської РДА, ТОВ "Танталіт" та громадянину Віктору Януковичу про скасування розпоряджень, а також витребування земель площею 129,28 га на користь держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування