Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Бахчисараї хочуть створити пам'ятник російським окупантам

Четвер, 24 квітня 2014, 11:11

Виконавчий комітет Бахчисарайської міської ради прийняв рішення встановити у місті так званий пам'ятник "ввічливому солдату".

Текст рішення, прийнятого 22 квітня, звучить наступним чином: "Створити в м. Бахчисарай в районі вул. Чехова пам'ятник місцевого значення "Ввічливому солдату" з елементами місць відпочинку для населення".

"Метою створення такого пам'ятника є бажання жителів міста увіковічнити пам'ять тих людей, які своїми діями забезпечили мирне і вільне волевиявлення бахчисарайців під час проведення всекримського референдуму, який проходив 16 березня 2014 року", - йдеться в повідомленні міськради міста.

"Завдяки їх витримці, спокою й самовідданості стало можливим без трагічних наслідків входження Республіки Крим до складу Російської Федерації", - зазначають місцеві депутати.

Як відомо, президент російської федерації Володимир Путін, який раніше категорично заперечував присутність російських військових (крім як на базі ЧФ РФ у Криму), під час прямої лінії 17 квітня публічно визнав, що "зелені чоловічки" на півострові належать до збройних сил РФ.

"У розмовах з іноземними колегами я і не приховував, що наша задача полягала в тому, щоб забезпечити вільне волевиявлення кримчан. Тому ми повинні були вжити необхідні заходи, щоб події не розвивалися так, як вони сьогодні розвиваються в південно-східній частині України", - сказав він.

Відзначимо, що світова спільнота не визнає результати так званого референдуму і засудила анексію Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...