Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КМДА офіційно закрила будівлю Київради

Четвер, 24 квітня 2014, 19:37

Київська міська державна адміністрація офіційно закрила будівлю Київради для проведення ремонтних робіт.

Про це повідомив радник голови Київміськдержадміністрації Володимира Бондаренка Ярослав Кучер, передають Українські новини.

"Ми офіційно закрили будівлю для проведення ремонтних робіт, зараз там ще перебувають деякі люди (близько 100 людей), і ми ведемо з ними переговори про звільнення будівлі", - сказав Кучер.

Зокрема, за його словами, пропонуєтьсямо їм альтернативні варіанти розміщення, і люди йдуть на контакт. Ми, наприклад, пропонуємо їм квитки, щоб вони могли повернутися додому", - повідомив Кучер.

Разом з тим, зі слів прес-секретаря голови КМДА Бондаренка Юлії Торговець, у разі, якщо людина покинула будівлю КМДА, повернутися туди вона уже не зможе.

Крім того, зараз на будівлі мерії вивішено баннер з написом: "Шановні кияни й гості столиці. Будинок Київської міської ради закрито на проведення ремонтних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності".

Зі слів Кучера, до початку проведення виборів 25 травня будівля буде готовою для того, щоб співробітники КМДА змогли повернутися на свої робочі місця.

Як повідомлялося, холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ) готова розпочати ремонт будівлі КМДА після звільнення її представниками самооборони Майдану.

1 грудня протестувальники проти влади захопили будівлю Київміськадміністрації.

Позачергові вибори президента України, мера Києва й депутатів Київської міськради відбудуться 25 травня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...