Подвійні стандарти Путіна: У Дагестані російські спецназівці вбили 4 людей

П'ятниця, 25 квітня 2014, 00:30

4 людини було вбито під час проведення спецоперації російським спецназом в місті Хасавюрт, який знаходиться в Дагестані - одній з республік у складі Росії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Південь" з посиланням на правоохоронні органи.

"Зараз активна фаза спецоперації завершена. У будинку, звідки бойовики чинили збройний опір співробітникам спецназу, виникла пожежа. Згідно з попередніми даними, знищено двох чоловіків та двох жінок, які чинили активний опір співробітникам федеральних сил", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, ймовірно, вбиті є учасниками однієї з бандгруп, що скоювала збройний напад на співробітників федеральних сил та місцевих жителів.

За попередніми даними, в числі убитих була терористка-смертниця, яку неодноразово оголошували у федеральний розшук у зв'язку з підготовкою терактів на території РФ, повідомили в правоохоронних органах.

Раніше в четвер інформаційний центр Національного антитерористичного комітету Росії повідомив, що в селищі Вільний ліквідована група бойовиків та їхніх сподвижників.

"В результаті бою всі бандити і їхні сподвижники отримали поранення, не сумісні з життям. За наявними в Оперативному штабі НАК даними в будинку ховалися активні члени і сподвижники так званої ауховської банди", - йдеться в повідомленні інформцентру, яке надійшло в "Інтерфакс".

За даними НАК, група бойовиків була виявлена ​​в четвер близько 7.30 мск "в результаті здійснення комплексу оперативно-розшукових заходів в рамках чинного режиму контртерористичної операції в одному з приватних будинків на вулиці Шейха Асхаба селища Свобода".

"В результаті переговорів, до яких залучався родич бандитів, з будинку вдалося вивести двох малолітніх дітей, проте їхні батьки зробити це відмовилися. Під час блокування по бійцях спецназу відкрила стрілянину спільниця бандитів, які засіли в будинку. Вогнем у відповідь вона була нейтралізована", - наголошується в повідомленні.

"Після відмови бандитів скласти зброю і розпочатої ними спроби прориву спецоперація вступила в активну фазу", - заявили в НАК.

"Постраждалих серед цивільного населення і втрат серед особового складу правоохоронних органів немає", - йдеться в повідомленні інформаційного центру.

Як відомо, президент Росії Володимир Путін назвав злочином проти народуантитерористичну операцію в Слов'янську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
Усі новини...