Путін різко занепокоївся про долю української оборонки

П'ятниця, 25 квітня 2014, 13:01

Президент Росії Володимир Путін заявив, що український військово -промисловий комплекс через кризу позбувся держпідтримки, і розрив зв'язків із РФ може стати для нього критичним.

Про це він сказав у п'ятницю на засіданні Комісії з військово-технічного співробітництва Росії з іноземними державами, повідомляє прес-служба президента РФ.

Путін назвав Україну "багаторічним і надійним партнером у сфері ВТС".

"В умовах гострої кризи держави українська оборонна промисловість практично позбавлена ​​державної підтримки. Дві третини її підприємств-суміжників перебувають у нашій країні, в Росії", - сказав Путін.

"І ми з вами прекрасно розуміємо, що можливий розрив коопераційних зв'язків може стати критичним для оборонно-промислового комплексу України, для людей, які працюють в цій галузі, і для їхніх сімей", - додав президент РФ.

"Це само собою зрозуміло, маючи на увазі неясні перспективи отримання заробітних плат і розвитку самих підприємств. Збереження спільно створеного наукового та конструкторського потенціалу відповідає, між тим, інтересам як Росії, так і України", - заявив Путін.

Раніше зацікавленість в оборонному комплексі України виявляв президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...