Тимошенко: Порошенко домовляється про політичні перспективи з "невиїзним" Фірташем

П'ятниця, 25 квітня 2014, 22:54

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що інший кандидат на посаду Петро Порошенко їздив у Відень на зустріч до бізнесмена Дмитра Фірташа, якому США висунули звинувачення.

Про це політик заявила в ефірі програми Шустер Live.

"Зараз ми з вами сидимо на дебатах. Дякую своїм конкурентам на цих виборах, які прийшли і все-таки дебатують. Але ми бачимо вільне крісло Петра Порошенка. Чому вже другі дебати кандидат у президенти не приходить?" – запитала вона.

"Мені шкода, що не знайшлося декількох годин для того, щоб прийти і просто повагу до людей висловити своєю присутністю і своїми відповідями на запитання. Це неспроста",  -зазначила Тимошенко.

"Тому що насправді знайшлося значно більше часу для того, щоб поїхати, наприклад, у Відень великою компанією і зустрітися там, домовитися про політичні, стратегічні перспективи з паном Фірташем, який є невід'ємною частиною практично бригади… Фірташ, Бойко та всі інші – корупційне серце режиму Януковича, які практично в України забрали все", - заявила вона.

Як відомо, Фірташу пред'явлено звинувачення в дачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії.

21 березня Дмитро Фірташ був звільнений земельним судом Відня з в'язниці під заставу в 125 млн. євро. Там він опинився після того, як його затримала поліція за запитом правоохоронних органів США.

Сам бізнесмен назвав необґрунтованими й політично мотивованими звинувачення, висунуті проти нього у Сполучених штатах Америки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News