Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Очільник сепаратистів у Слов'янську спробував "легалізуватися"

Субота, 26 квітня 2014, 15:45

Очільник сепаратистів у Слов'янську В'ячеслав Пономарьов зібрав депутатів міськради для легалізації свого статусу.

Як повідомляють Новости Донбасса, "прийшли менше половини, рішення немає".

Разом з тим, як повідомляє видання Slavgorod.com.ua, 26 квітня  відбулася зустріч лідера сепартістов і терористів Слов'янська В'ячеслава Пономарьова з депутатським корпусом, на якій було розглянуто низку питань.

 На зустрічі були присутні лише 29 депутатів міськради. 

За словами депутата міськради Надії Кушакової, на зустрічі були присутні 29 депутатів.  За її словами, на зустрічі були присутні не всі депутати з причини "поминальних днів" – деякі, скориставшись можливістю вихідного дня, виїхали з міста.

За словами Кушакової, депутати обговорили "низку нагальних питань, про які просили виборці".

"Усі питання були задані і на них були отримані вичерпні відповіді, зокрема про проїзд транспорту в комендантську годину. Лідеру Народного ополчення Слов'янська був наданий список з більше двохсот номерів машин з прізвищами людей, яким було дано дозвіл на пересування в комендантську годину", - йдеться у повідомленні.

На засіданні була присутня Неля Штепа, яка опрацювала деякі питання з депутатським корпусом, обмінювалася консультаціями та можливими шляхами вирішення нагальних проблем. На зустрічі обговорили майбутній референдум, а також обговорили питання про створення народної дружини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування