Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Слов'янську зникли визнаний театральний режисер та його колега

Субота, 26 квітня 2014, 17:39

У Слов'янську зникли і майже добу не виходять на зв'язок мешканці Донецька та Луганська – театральний режиссер, лауреат премії "Київська пектораль" Павло Юров та волонтер Денис Грищук.

Про це Українській правді повідомили знайомі зниклих хлопців.

"25 квітня у Слов'янську зникли двоє знайомих - театральний режисер Павло Юров і волонтер Денис Грищук. Зв'язку з ними немає вже майже добу. Один з них - з Луганська, інший з Донецька. Вони пробули в Слов'янську лише один день. 26 квітня вночі вони мали повернутися повернутися звідти поїздом до Києва. Телефони хлопців перестали відповідати приблизно з  18:00 25 квітня.  Батьки шукають хлопців, але марно", - повідомили знайомі зниклих.

Павло Юров - 1982 року народження, Грищук Денис Олександрович, 1985 року народження , волонтер, працює у сфері мистецтва.

 Зниклий у Слов'янську Павло Юров
Зниклий у Слов'янську Денис Грищук 

"Павло поїхав до Донецька 17 квітня, Денис вже був там. Жили у Дениса. Вранці 25 квітня прибули до Слов'янська, звідки в другій половині дня планували виїхати потягом (154Д Донецьк- Київ) до Києва. Мали прибути близько 1:00 ночі", - повідомили знайомі хлопців.

За їх словами, Павло та Денис телефонували протягом 25 квітня та розповідали, що у Слов'янську усе спокійно, що вони прогулюються містом. Обіцяли зателефонувати з потяга, але так і не подзвонили.

Останній дзвінок від них надійшов близько 16:00, о 17:30 Денису намагався додзвонитися брат, але Денис "скинув" виклик і більше не виходив на зв'язок.

Наразі зв"язку з хлопцями  немає, хоча з телефонами, вочевидь все добре – абоненти відповідають, але слухавку ніхто не бере. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування