Байден погодив з прем'єрами Чехії та Угорщини нові санкції проти РФ

Неділя, 27 квітня 2014, 10:54

Віце-президент США Джо Байден в ході телефонних переговоров з прем'єр-міністрами Чехії та Угорщини Богуславом Соботкой і Віктором Орбаном обговорив можливе введення санкцій проти Росії.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на АР.

Байден знову підкреслив, що Сполучені Штати та їхні партнери повинні бути готові піддати санкціям приватні особи та компанії, що працюють в певних секторах російської економіки, якщо Москва буде військовим шляхом втручатися в ситуацію в Україні.

Повідомляється , що чеський прем'єр погодився з цією думкою Джо Байдена, а також і з тим, що Росія не дотримується Женевської угоди щодо деескалації ситуації в Україні.

Як відомо, раніше держсекретар США Джон Керрі в телефонній розмові з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим заявив йому, що Вашингтон введе додаткові санкції проти Москви, якщо напруженість на сході України не почне спадати.

Віце-президент США Джо Байден на зустрічі з українським прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком в Києві заявив, що США вже надають Україні військову допомогу технологіями та обладнанням на суму $20 мільйонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News