Добкін вирішив, що Кернеса намагалися вбити прихильники Майдану?

Вівторок, 29 квітня 2014, 00:06

Кандидат у президенти, колишній харківський губернатор Михайло Добкін не згоден з основною версією МВС з приводу замаху на Геннадія Кернеса.

Про це Добкін сказав в ефірі "Шустер Live" в понеділок ввечері, передає Інтерфакс-Україна.

"Я не хочу схилятися тут до версії, яку озвучив заступник міністра внутрішніх спра: сепаратисти, представники проросійських сил", - сказав він.

При цьому Добкін заявив, що замах на Кернеса навпаки могли організувати прихильники Майдану.

"Я думаю, що тут потрібно шукати корінь зла в іншому - Геннадій Кернес, як і я, тривалий час дуже сильно дратує уми тих, хто записав нас в списки ворогів Майдану", - сказав Добкін.

Він вважає, що Кернес був "стабілізуючим фактором для гарячих голів ... які хотіли тут за прикладом інших регіонів дестабілізувати ситуацію".

"Говорити про те, що сепаратисти (або як ви там називаєте людей, які не згодні сьогодні з політикою центральних органів влади) обрали такий спосіб дестабілізації ситуації в Харкові - це розписуватися в повному незнанні ситуації у нас і небажанні наводити порядок", - заявив кандидат в президенти.

Раніше заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що однією із версій замаху на мера Харкова Геннадія Кернеса, яку розглядає МВС, є помста з боку сепаратистів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...