Добкін теж заговорив про відмову від участі у виборах

Вівторок, 29 квітня 2014, 20:06

Кандидат у президенти України Михайло Добкін заявив, що найближчим часом політрада Партії регіонів ухвалить рішення з приводу подальшої участі або неучасті у виборчій кампанії.

Про це він сказав на прес-конференції в Харкові у вівторок.

"Проводити її (виборчу кампанію) сьогодні в Україні представникам Партії регіонів практично неможливо... Сьогодні знятися з виборів (значить) підіграти тим, хто не хоче стабільної ситуації в нашій країні. Тому ми будемо детально вивчати ситуацію, прораховувати всі варіанти та наслідки нашого рішення, але залишаємо за собою право ухвалити будь-яке рішення", - сказав Добкін.

Також він стверджує, що його в поїздках по регіонах переслідує "добре проплачена група екстремістів", мета якої - зрив президентських виборів.

"Те, що відбулося в Херсоні остаточно переконало мене і моїх товаришів по керівництву ПР, що абсолютно організована, я не сумніваюся, що добре проплачена певна група екстремістів пересувається за мною, як за кандидатом у президенти України по різних регіонах", - заявив Добкін.

"Їхня мета - зірвати вибори, вони роблять все для того, щоб один з кандидатів у президенти знявся з виборів і заявив про те, що вибори в Україні провести неможливо, тому що умови у кандидатів абсолютно нерівні", - сказав він.

На його думку, глава Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко "або один з організаторів такої зустрічі в аеропорту, або допустив недбалу злочинну бездіяльність, яка могла призвести до сумних наслідків".

Добкін висловив переконання, що в такому розвитку подій зацікавлений один з кандидатів у президенти, який не може ні виграти вибори, ні знятися з них. Однак прізвище кандидата Добкін не назвав.

Він також повідомив, що має намір подати заяви до Генпрокуратури через ті інциденти, які з ним відбулися в Дніпропетровську, Херсоні та біля телекомпанії ICTV в Києві.

Як відомо, кандидат в президенти Олег Царьов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента України.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування