У Луганську - 2 жертви штурму СБУ. "Домовилися" про звільнення затриманих сепаратистів

Неділя, 6 квітня 2014, 16:48

У Луганську під час протистоянь на мітингу біля будівлі управління СБУ постраждали дві людини.

Як повідомляє "Східний варіант", одного з постраждалих - правоохоронця - винесли з будівлі СБУ на ношах. Крім того постраждала одна з мітингувальників - у жінки розбита голова.

Фото Reuters

Мітінгуюіще продовжують використовувати вибухові пакети та димові шашки, вікна на другому поверсі розбиті. Звідти мітингувальників намагалися поливати водою, але це не дало результатів. Багато хто з протестувальників у масках.

Разом з тим один з лідерів мітингувальників-сепаратистів оголосив, що з владою досягнута угода про звільнення шести раніше затриманих сепаратистів.

Як повідомляє Євромайдан SOS, також він закликав мітингарів "поки що утриматися від дій".

Разом з тим очевидці повідомляють, що сепаратисти, які прорвалися в будівлю СБУ, намагаються отримати доступ до серверів.

"Луганська міліція медитує на захоплену сепаратистами СБУ". Фото - Юлії Красільнікової
Фото Євромайдан SOS
 
 

Як відомо, 9 березня проросійські мітингувальники з числа представників організацій "Луганська гвардія", "Молода гвардія" і громадяни Росії увірвалися до будівлі Луганської ОДА, вивісили прапор РФ над ОДА ізмусили губернатора Луганської області Михайла Болотських написати заяву про відставку.

13 березня співробітники Служби безпеки України затримали лідера "Луганської гвардії" Олександра Харитонова

Раніше громадянина РФ, члена російської неонацистської організації "Чорна сотня" Антона Раєвського було видворено з території України за намагання створити диверсійно-підривну групу для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування